Laurdagstrening i godveiret

Postet av Stryn Fotball den 13. Mai 2023

Stryn fotball har igjen rulla i gong laurdagstreninga. Dette er eit gratistilbud for alle ungar, 6 år og eldre som har lyst å spele fotball. Denne laurdagen var det 45 ungar på plass, i alderen 6-13 år. Økta blei leia av trenarane Stian Sandal, Lars Fredrik Sandbakk, Siri Fure og Rune Ommedal, som hadde utespelarane, medan Eirik Krossen og Roar Haugstveit køyrde ei eiga keeper økt.

 

I denne økta blir ein blanda både mellom kjønn og alder, og ungane tykkjer det er kjekt å spele med andre enn kva ein brukar å gjere på lagstreningane.  

Målsetninga for økta er at ein skal ha det kjekt, og at kvar enkel spelar skal få så mange touch på ballen som mulig. Det er derfor mykje øvingar med kvar sin ball. I speldelen spelar vi smålagsspel, få spelarar på kvart lag gjer at alle blir involverte i spelet og er mykje borti ballen.


 


På keeperdelen var det ti keeperar, alle godt fokukserte og ivirige. Vi trur dei syns det var kjekt og at det frista til gjentagelse. Det frista i alle fall trenarane så det blir heilt sikkert fleire økter.


Økta blei som alltid avslutta med ein god dose frukt til alle.

Ungane kosa seg, trenarane kosa seg, og neste laurdag er det plass til endå fleire som har lyst å spele fotball.

God helg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.