Lise Flægstad ansatt som ny hovudtrenar for Stryn sitt damelag

Postet av Stryn Fotball den 15. Des 2021

Lise Flægstad er tilsett som ny hovudtrenar for Stryn sitt damelag! Ho overtek etter Are Njøten som har leia laget dei 2 siste sesongane. 
Lise flytta til Stryn for 3 år sidan i lag med familien sin, og i 2021 har ho vore sportsleg leiar for ungdom/senior damer i klubben. Lise og Stryn Fotball skriv med dette klubbhistorie, for dette er fyrste gong klubben har tilsett kvinneleg hovudtrenar i seniorfotballen. 
Trenerteamet rundt damelaget vil bestå av 5 personar, i tillegg til Lise vil Hanna Tenden, Anja Bertine Tomasgård og Are Njøten bli med som assistentrenarar og Kjell-August Ytre-Eide fortset som keepertrenar for laget. 
I tillegg til å ha spelt fotball sjølv i Steinkjer har ho også trenererfaring på seniornivå frå Steinkjer og ungdomsfotball i Oslo. 
Vi ynskjer Lise, resten av trenerteamet og spelarane lukke til med sesongen 2022. 
På biletet ser vi dei tre kvinnelege representantane for trenerteamet: F.v Anja Tomasgård, Lise Flægstad og Hanna Tenden. Foto: Thomas Thaule/Fjordingen0 Kommentar

Saman reddar vi liv i idretten!

Postet av Stryn Fotball den 29. Nov 2021

Stryn Fotball deltar i NIF/NFF sitt prosjekt "Sammen redder vi liv i idretten"! 
Dette er ei satsing for å auke antall og tilgjengeleghet på Hjertestartarar på idrettsanlegg rundt omkring i landet. Gjensidigestiftelsen har bidratt økonomisk til innkjøp av utstyr, og mot ein liten eigenandel får klubbane som er med i prosjektet ein livreddande utstyrspakke som består av:
- Hjertestartar
- Utandørs varmeskåp til oppbevaring av Hjertestartaren
- To øvingshjertestartarar
- To øvingsdukker
Målsettinga er at alle lag i klubben frå 12 år og oppover til senior, årleg skal gjennomføre kurs i Hjerte- og lungeredning. Kurset vil være obligatorisk for spelarar, trenarar og støtteapparat og det vil også være mogleg for interesserte foreldre å delta. 
Stryn Fotball  har inngått avtale med Stryn Røde Kors som vil bidra til å halde opplæringa. Vi kjem tilbake med meir info om dette når vi startar over nyttår. 
Fredag monterte Jonny Rustøen frå Øvreberg Installasjon opp Hjertestartaren på veggen til Klubbhuset, og den er no tilgjengeleg 24/7.0 Kommentar

Årets speler herrer: Trym Vatn Øvreberg

Postet av Stryn Fotball den 23. Nov 2021

Sondre Holmlund Ørjasæter fekk tidlegare i år utdelt prisen for Årets spelar herrer 2020.

På fotballfesten vart det utdelt pris for 2021 og den var det 18 år gamle  Trym Vatn Øvreberg som vann.  

Også han fekk pokal og gåvesjekk kr 3.000 frå Ytre-Eide Sport AS, utdelt av Per Ytreeide på vegne av vår sponsor!

På biletet ser vi Trym saman med trenar Øystein Hesjedal og Per Ytre-Eide. 
0 Kommentar

Årets spelar damer: 2020 - Olivia Wemby og 2021 - Sofie Njøten

Postet av Stryn Fotball den 23. Nov 2021

Vinnaren av prisen for årets spelar på Stryn Damer er det spelarane sjølve som stemmer fram og denne prisen heng nok derfor litt ekstra høgt blant seniorspelarane. 

Av velkjende årsaker vart ikkje denne prisen delt ut i 2020 og Per Ytre-Eide frå Ytreeide Sport hadde derfor i år gleda av å dele ut prisen både for 2020 og 2021.

Vinnar for 2020 vart Olivia Wemby og for 2021 var det Sofie Njøten som var spelaranes valg.

Begge to kunne motta pokal og gåvekort kr 3.000 frå Ytreeide Sport AS!

Her ser vi dei i lag med trenar Are Njøten og strynelegende Per Ytre-Eide.
0 Kommentar

Årets Lagspelar damer: Emma Njøten

Postet av Stryn Fotball den 23. Nov 2021

Kriterier for Lagspelar/Fair Play-prisen er mellom anna godt treningsoppmøte, gode haldningar og verdiar samt evnen til å setje klubben og lagkameratane foran seg sjølv.
Det er litan tvil i at Emma Njøten opppfyller alle kriterier for prisen og det var såleis fullt fortent når ho kunne motta pokal og gåvesjekk på kr 1.000 frå Pretre AS under Fotballfesten i år!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline